Skip to content

Despre noi

Inca din anul 2008, am furnizat servicii recunoscute prin competenta si seriozitate, acumuland o experienta vasta de-a lungul anilor in controlul calitatii, astfel ca Sigma Automotive a devenit una dintre firmele recunoscute si apreciate pe piata de profil, remarcandu-se prin calitatea incontestabila a serviciilor oferite.

De ce noi ?

Calitatea serviciilor, viteza de reactie, profesionalism

SIGMA AUTOTMOTIVE reprezinta etalonul in controlul calitatii din industria automotive din Romania.
Infiintata in anul 2008, Sigma Automotive a aparut ca o necesitate a producatorilor de componente auto si a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina lider de piata in industria de profil remarcandu-se prin serviciile si calitatea acestora.

Cu ajutorul unei vaste echipe de specialisti, Sigma Automotive, a dezvoltat o retea de reprezentante in mai multe orase ale tarii, oferind o mare flexibilitate partenerilor. 

Fiind o companie cu inalte standarde de calitate, am reusit sa ne impunem pe piata locala devenind parteneri de incredere multor branduri de renume.

Sistemul nostru de control al calitatii produselor functioneaza prin operatiuni de sortare ale pieselor neconforme primite de la furnizori, Sigma Automotive preia legatura direct cu acestia pentru a va asigura calitatea pieselor conforme 100% pentru liniile de productie. Avem o politica foarte stricta de confidentialitate in ceea ce priveste clientii, si va putem asigura 100% calitatea verificarii pieselor, asamblate ulterior de toti producatorii importanti de automobile la nivel mondial, iar tipurile de componente pe care le controlam calitativ pot fi de la mici dimensiuni (conectori pentru cablaje auto, bolturi, garnituri de etansare, butoane pentru comenzi volan), pana la cele mai mari dimensiuni (bucse, cablaje intregi, discuri de frana si tamburi). Sigma Automotive pune la dispozitie in toata tara o gama diversificata de servicii in domeniul controlului calitatii (inspectie vizuala, sortare si retusare piese).

Timpul de reactie rapid si disponibilitatea noastra de a fi prezenti la momentul si locul necesar, au determinat o crestere vertiginoasa a companiei intr-un timp foarte scurt.

Pentru perioada urmatoare ne dorim sa diversificam sfera serviciilor atat in industria de automotive, cat si in celelalte ramuri conexe, SIGMA AUTOMOTIVE ramanand partenerul tau de incredere.

leoni wiring systems - partener Sigma Services
kromberg
fujikura
lear
trelleborg
continetnal

Partenerii nostri ne recomanda

Ca urmare a implicarii noastre si a seriozitatii de care am dat dovada de-a lungul timpului, am reusit sa fim prima alegere a partenerilor nostri.

client-01@2x
“Sigma Automotive ne-a fost alaturi de peste 10 ani, fiind partenerul nostru de incredere in tot acest timp"
Tanti 1
Companie nr 1
client-02@2x
“Rata produse cu defecte a ajuns aproape de 0. Multumim Sigma Services"
un nene
Alta companie
client-03@2x
Nu ne putem imagina activitatea noastra fara un partener ca Sigma. Recomandam cu incredere!
Alt nene
Alta companie
CERTIFICARE ISO 9001:2008 - Managementul Calitatii

Certificarea calitatii

Sistemul de Management al Calității este aplicabil management-ului și consultanței în activități de inginerie tehnică. Sigma Automotive are certificari pentru servicii de analiză și de calitate, si certificari pentru inspecții tehnice pentru produsele din industria auto și alte industrii asemanatoare: electronice și electrocasnice. Acest certificat este inregistrat sub numarul 19111206001 la data de 13 Iulie 2012. Certificatul cu numarul 009362476 este eliberat pentru marca comunitara a Sigmei, iar mentiunile si informatiile acestei certificari au fost inscrise in Registrul Marcilor Comunitare

Sigma-Automotive-ISO-9001-2015

Sunteti gata sa faceti un pas inainte catre succes ?

NOI SUNTEM PREGATITI SA VA FIM ALATURI

Servicii Profesionale Control Calitate

©2008-2022 Copyright Sigma Services International SRL