Consultanta in domeniul tehnic

Compania Sigma ofera o gama larga de servicii si consultanta, pe care va invitam sa le descoperiti. Sigma Automotive este o firma ce ofera si consultanta in domeniul tehnic si managementului, care ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele controlului de calitate, in vederea imbunatatirii performantelor, optimizarea proceselor si reducerea riscurilor si impactului negativ asupra calitatii.

Specialistii nostrii de la Sigma detin o bogata experienta in realizarea de consultanta in domeniul tehnic atat pentru proiecte promovate de persoane fizice cat si persoane juridice, precum si institutii, dispunand de o pregatire speciala in domeniul tehnic. In tot acest timp, Sigma Automotive s-a implicat in proiecte complexe, oferind clientilor sai si servicii de consultanta in domeniul tehnic, ce au contribuit cu succes la cresterea eficientei companiilor.

Compania Sigma Automotive ofera o varietate de servicii si consultanta in domeniul tehnic, pe care dorim sa le utilizati impreuna cu echipa.

Inginer rezident

Inginerul rezident reprezinta interfata intre SQF Client si Furnizor. Inginerul rezident ne reprezinta clientul, fiind considerat ca si un angajat al companiei pe care o reprezinta. Inginerul rezident de la Sigma Automotive mentine standardele de calitate ale produselor furnizorului, si asigura know-how-ul furnizorului, dand dovada de compententa si profesionalism. Inginerul rezident poate rezolva rapid orice problema sau, poate reduce pana la minim riscul deterioarii reputatiei clientului.

Principalele responsabilitati ale unui inginer rezident de la Sigma Automotive sunt: promptitudine, verificarea si analiza defectelor, contactarea imediata a clientului si furnizarea acestuia de detalii cum ar fi: fotografii, piese transportate pentru analiza, precum si vizite regulate la sediul clientului, participarea la sedintele permanente, mentinerea unei bune relatii cu inginerii clientului. Sigma Automotive recruteaza stagiari care dau dovada de transparenta, comunicare si flexibilitate vis-à-vis de nevoile furnizorului si nu numai.